Lej en pølsevogn i Sønderjylland – vi tilbyder leje af pølsevogn ad libitum

Skal du afholde en begivenhed i Sønderjylland? Så skulle du tage at overveje at booke Rikkes Pølsevogn til forplejningen.

Dine gæster kan frit vælge imellem den menu du har fastsat, og du kan læne dig tilbage og få mest muligt tid med dine gæster.

Med os får du muligheden for at gøre dagen mere komfortabel og ukompliceret for dig selv. Og dette er til en pris, der passer ind i de fleste budgetter og begivenheder.

Som en ekstra gevinst, giver vores vogn blikfang. Den er nemlig dekoreret med festlige og charmerende illustrationer, der skaber en munter og afslappet stemning.
Udover Sønderjylland dækker vores tjenester bredt geografisk. Vi dækker bl.a. Odense og hele Fyn samt mange områder i Jylland såsom Vejle, Fredericia og Århus med flere.

Få en smagfuld oplevelse til dit event med leje af pølsevogn til en god pris

Vores priser starter fra kun 4.500 kr. Vi er selvfølgelig klar på at lave et tilpasset tilbud, der passer til dine individuelle ønsker og behov.

Med vores attraktive priser imødekommer vi mange størrelser af budgetter. I prisen er alle udgifter inkluderet, herunder også vores dygtige personale.

Når vi ankommer til din begivenhed, har vi kun brug for en strømkilde og en passende parkeringsplads til vores vogn, så gæsterne nemt kan besøge os.
Så skal du kun fokusere på at hygge dig med gæsterne og glemme alt det praktiske.

Pølsevogn Svendborg, Faaborg

Vil du ringes op?

Lej en pølsevogn i Sønderjylland til fest – inkl. personale

Når vores pølsevogn ankommer til dit arrangement, medbringer vi erfarne medarbejdere, der er vant til at stå i vognen. Det indebærer ikke kun god mad, der er tilberedt med snilde, men også medarbejdere der leverer en livlig atmosfære og hjertevarm service til dine gæster.

For mange symboliserer en pølsevogn åbenhed og afslappethed, samt en uformel stemning. Det kan give en ekstra dimension til din begivenhed og vognen kan hurtigt blive det sted hvor folk samles til hygge og gode samtaler.

Bestil en pølsevogn med det hele – en sikker hyggespreder til din fest

Når vi skriver ”med det hele” så mener vi det. Du bestemmer som udgangspunkt, hvad menuen i vognen skal bestå af, ud fra vores store udvalg. Der vil naturligvis være alle de velkendte hotdogs, ligesom der også er mulighed for at tilkøbe flæsestegssandwich og bøfsandwich.

Udvalget af drikkevarer består typisk af øl, sodavand og Cocio.

Men i vognen er der også andre variationer, som vi ved at mange finder interessante og smagfuld. Det er bl.a. bearnaise, salsa, karry/China m.fl.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til begivenheder, som man med fordel kan booke os til.

Vi har igennem tiden være hyret ind til:

  • Firmafester
  • På skoler
  • På byggepladser
  • I børnehaver
  • Begravelser
  • Fødselsdage
  • Konfirmationer
  • Receptioner
  • Med flere

Hør mere om leje af pølsevogn i Sønderjylland – kontakt os i dag om vores ad libitum løsning

Har du fået ansvaret for at skaffe forplejning til den årlige sommerfest eller til byggepladsens rejsegilde? Så står vi også klar til at give en hjælpende hånd med forplejningen.

Vi er altid tilgængelige. Så giv os et kald på 29 45 29 45. eller brug vores kontaktformularen her.

Ønsker du et konkret tilbud nu, kan du få et tilbud her.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig i hus med at fuldende dit event.