Skab festglæde med leje af pølsevogn i Fredericia og omegn til festen

Gør dit arrangement unikt for dine gæster og nemt for dig selv. Det gør du ved at leje en lækker pølsevogn til din fest – så står vi for forplejningen.

Hos Rikkes Pølsevogn kan du booke os til alle former for arrangementer – og endda til en overkommelig pris.

Med denne løsning får du mulighed for at bruge endnu mere tid sammen med dine gæster; uden at skulle bekymre dig om opvask, indkøb, opfyldning m.m.

Vognen kommer med et erfarent personale – faktisk har vi mere end 18 års erfaring. Du kan derfor trygt stole på, at vi er klar til at betjene dine gæster med smagfuld mad samt en professionel og imødekommende service.

Uanset om det drejer som en privat begivenhed, et virksomhedsevent eller et offentligt event, står vi klar til at give dig og dine gæster en dejlig oplevelse.

Leje af pølsevogn til en god pris – hos os får du de klassiske favoritter

Vores priser starter fra kun 4.500 kr. – og her er alt inkluderet. Fra dig skal vi blot bede om adgang til en almindelig stikkontakt og en plads til vognen. Så du skal faktisk ikke gøre andet end at nyde dit arrangement og hygge dig med gæsterne.

Vi sørger for, at du og dine gæster får en komplet oplevelse og den bedste service fra vores medarbejdere. Som prikken over i’et kombineres det selvfølgelig med den autentiske smag fra pølsevognen; præcis som du kender den.

 

Vores kunder bruger os bl.a. til:

  • Erhvervs- og firmafester
  • Sommerfest
  • Reception
  • Studenterfest
  • Fødselsdag
  • Barnedåb
  • Kundeaften
  • Konfirmation
  • Og meget mere
Pølsevogn Svendborg, Faaborg

Vil du ringes op?

Gør det nemt og lækkert til festen – lej en pølsevogn i Fredericia inkl. personale

Ønsker du en problemfri forplejning til din fest? Så er vores pølsevogn den perfekte løsning til dig.

Når du booker vores vogn, er det altid med personale. Vi er dygtige og imødekommende samtidig med, at vi laver veltilberedt mad og er med til at underbygge den gode stemning til dit arrangement.

Foruden at dine gæster kan vælge imellem forskellige pølser, toppings, brød m.m., så kan de også nyde godt af den autentiske og hyggelige atmosfære, som en ægte pølsevogn med det rette personale er med til at levere.

Pølsevognen er med til at skabe et afslappet og naturligt samlingspunkt til alle typer begivenheder.

Søger du en pølsevogn ad libitum med det hele? Så book os hos Rikkes Pølsevogn i dag

De fleste mennesker elsker selv at kunne vælge, hvad de vil spise og samtidig vide, at der er rigeligt af det. Med vores pølsevogn ad libitum, får du netop dette. Dine gæster kan kombinere maden, som de har lyst til, ud fra de ønsker du har sat for menuen.

Typisk består menukortet af de velkendte hotdogkombinationer, flæskestegs- og bøfsandwiches m.m.

Vi har dog også et udvalg, der ikke normalt findes i en pølsevogn. Vi oplever ofte, at det bliver gæsternes nye yndling. Her har vi f.eks. bearnaise, karry/China dog, salsa og mange flere kombinationer.

Ønsker du flere informationer om at leje en pølsevogn til din fest i Fredericia og omegn

Sidder du i området omkring Fredericia og overvejer at benytte dig af en pølsevogn til din næste fest? Så kan du allerede nu få et tilbud på dit arrangement ved at udfylde formularen her.

Har du ubesvarede spørgsmål eller specifikke ønsker? Så er du også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 29 45 29 45. Det er også altid muligt at skrive til os igennem vores kontaktformular her.

Vi kører også ud til kundearrangementer på hele Fyn og i det meste af Jylland, heriblandt Horsens, Vejle, Kolding m.fl. Vi arbejder desuden også ofte i Sønderjylland.