Leje af pølsevogn til fest i Horsens og omegn – smil og smag til dit arrangement

Når du lejer en pølsevogn hos Rikkes Pølsevogn, får du mere end bare god mad. Du får et element til din fest, der er med til at skabe en festlig og glad stemning blandt dine gæster.

Vognen er pyntet med personlige og muntre illustrationer, der bidrager til en anderledes og afslappet stemning til din begivenhed.

Vi har mere end 18 års erfaring og gør en dyd ud af at varetage alle detaljer, så oplevelsen til dit arrangement, bliver præcis som du ønsker det.

Lej en pølsevogn billigt – lækker mad og god service til en god pris

Lejer du vores pølsevogn, får du ikke kun god mad til dine gæster. Du får det også uden at sprænge banken.

Vores priser starter fra kun 4.500 kr., der inkluderer alt. Så skal du kun fokusere på resten af festen og gæsterne.

For prisen får du ikke kun adgang til vores velsmagende mad. Med i prisen kommer også vores dygtige og søde personale. Vi går rigtig langt for at give dig og dine gæster en ægte og autentisk oplevelse med pølsevognen.

Vi har bl.a. stået for god mad og stemning til:

  • Firmaevents og firmafester
  • Rejsegilder
  • Kundeaftener
  • Sommerfester
  • Arrangementer på plejehjem
  • Bryllupper
  • Og meget andet
Pølsevogn Svendborg, Faaborg

Vil du ringes op?

Skal arrangementet være uformelt og lækkert? Lej vores pølsevogn i Horsens og omegn til din fest

Pølsevognen er for mange forbundet med et uformelt miljø og socialt samvær. Ligesom mange af vognens retter er skabt til at blive spist på farten, stående og uden bestik eller andet service.

Det lægger op til en hyggelig og uforpligtende atmosfære. Samtidig fungerer vognen også som et samlingspunkt, hvor gæsterne kan nyde maden og hinandens selskab.

Lej en pølsemand der skaber glæde – book vores skønne pølsevogn med personale

Vores menu kan justeres ud fra dine ønsker og behov. Typisk består den af de velkendte hotdogtyper. Men vi har også gjort meget ud af, at du kan tilbyde dine gæster nogle andre varianter, som de ikke er vant til at smage.

Det kan give et ekstra element til festlighederne. Måske din gæst finder en ny yndlingsvariant på menukortet.
Vi oplever ofte at vores kombinationer af disse smage, skaber stor glæde hos pølsevognens gæster: karry/China, barbecue/amerikaner, salsa, hot dog/chili og bearnaise.

De velkendte favoritter som flæskestegssandwich og bøfsandwich er dog selvfølgelig også ofte på menukortet.

Der er selvfølgelig altid mulighed for at tilkøbe drikkevarer som øl, vand og Cocio til menuen.

Vi tør godt garantere at dine gæster ikke går sultne fra begivenheden.

Ønsker du flere informationer om leje af pølsevogn til din fest i Horsens og omegn? Ring til os i dag og høre mere!

Hvis du ønsker at leje en pølsevogn til fest til en fornuftig pris, er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Vi er altid klar til at have en uforpligtende samtale med dig om dine behov, ønsker til menuen, forventet antal gæster og et ca. estimat på prisen.

Du kan ringe til Rikkes Pølsevogn på tlf. 29 45 29 45 eller sende os en mail. Vi er også at træffe igennem vores kontaktformular.

Har du allerede nu et klart billede af hvilken dato du ønsker at booke os og hvor mange gæster du forventer? Så kan du anmode om et tilbud igennem vores formular her.

Vi kan også bookes til arrangementer i bl.a. Vejle, Fredericia, Kolding og Sønderjylland samt Århus og resten af Jylland.