Lej en pølsevogn i Vejle og omegn hos os – book en pølsevogn ad libitum til dit arrangement

Giv dine gæster en anderledes oplevelse samtidig med, at du gør arrangementet mere bekvemt for dig selv.

Hos Rikkes Pølsevogn kan du booke vores flotte vogn, til en pris der passer til ethvert arrangement.

Når du lejer vognen, får du også et visuelt element, der tilføjer liv og sjov til begivenheden. Den er nemlig dekoreret med sjove og festlige illustrationer – en perfekt kulisse til fotos og glade minder.

Gennem denne løsning får du ikke blot adgang til velsmagende mad. Du får også mere tid sammen med dine gæster. Alt sammen uden at skulle bekymre dig om alt det praktiske ved at servere mad til festen.

Udover Vejle dækker vi også flere andre steder i Jylland, herunder Fredericia, Kolding, Sønderjylland med flere. Vi dækker desuden og Odense og hele Fyn.

Prisvenlig fest? Vi tilbyder leje af pølsevogn til en overkommelig pris

Vores priser er i et niveau, hvor de fleste kan være med. Prisen for leje begynder ved kun 4.500 kr. Alt er inkluderet, også personale. På den måde er vores vogn ikke så dyr, at den ikke kan fungere som f.eks. natmad, frokost eller et supplement til et længere event.
Det eneste vi skal bruge fra dig, når vi ankommer til eventet, er en stikkontakt og et sted vi kan parkere vognen. Helst et sted hvor gæsterne let kan se os.

Pølsevogn Århus, Jylland

Vil du ringes op?

Gør din fest eller arrangement til et man husker – lej en pølsevogn i Vejle inkl. personale

Når vores pølsevogn ruller ind til dit arrangement, kommer den med personale, der har mange års erfaring med i bagagen. For dig betyder det ikke blot, at der er garanti for god mad. Det betyder også, at personalet er vant til at gå på arbejde og gøre alt for at skabe god stemning og varm service til dine gæster.

For mange udstråler pølsevognen imødekommenhed og afslappethed. Til dit event kan den hurtig komme til at fungere som et naturligt mødested, der inviterer til en god snak og afslappet samvær.

Nem festplanlægning – book en pølsevogn ad libitum – Lad dine gæster opleve en ”med det hele” pølsevogn

Vores pølsevogn giver dig mulighed for at vælge og sammensætte præcis efter din smag og dine ønsker.

Med konceptet går du ikke på kompromis med hverken smag eller kvalitet. Dine gæster har friheden til at skabe deres egen unikke kombination fra den menu, du har sammensat.

Udover de klassiske hotdogkreationer kan dine gæster også fornøje sig i anderledes varianter som bearnaise, karry/China dog, salsa og mange andre spændende kombinationer.

Derudover kan vi også tilbyde bøfsandwich, flæskestegssandwich. Tørsten kan slukkes med kolde øl, sodavand eller den elskede pølsevognsfavorit Cocio.
Vores kunder bruger os bl.a. til:

  • Reception
  • Konfirmation
  • Sommerfest
  • På plejehjem
  • Barnedåb
  • Julefrokost
  • Fødselsdag
  • Med flere

 

Klar til at leje en pølsevogn ad libitum i Vejle? Book i dag eller ring og hør mere

Står du for planlægning til firmaets næste arrangement? Skal du holde et jubilæum eller noget helt tredje? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi kan altid kontaktes på tlf. 29 45 29 45 eller igennem vores kontaktformularer her på websitet.

Du er også velkommen til at få et tilbud her, hvis du allerede nu har en dato i tankerne og ved hvor mange deltagere der kommer. Vi glæder os til at høre fra dig.