Lej en pølsevogn til enhver fest – vi tilbyder leje af pølsevogn til jubilæum, firmaer og erhverv

Står jeres virksomhed overfor at skulle fejre noget? Så er et besøg af en pølsevogn altid et hit.

Uanset om det er en firmafest, et jubilæum eller et erhvervsmøde, tilbyder vi fleksible og skræddersyede løsninger, der passer perfekt til jeres virksomheds behov.

Rikkes Pølsevogn sikrer, at der er god mad og rigeligt af det; så dine samarbejdspartnere, kunder, ansatte m.m. kan komme og fejre jer.

Billig leje af pølsevogn til jubilæum og firmaarrangementer f.eks. sommerfest, firmafest, rejsegilde mm.

Mange virksomheder hyrer os ind til den årlige sommerfest, et rejsegilde, et jubilæum for en medarbejder, eller hvis de ansatte bare skal forkæles lidt ekstra en dag.

Vognen bidrager til en unik og uformel atmosfære, der giver en afslappet stemning og fremmer det sociale blandt deltagerne. Pølsevognen kan hurtig gå hen og blive en form for samlingsplads, hvor kolleger mødes og snakker.

Når I hyrer os, slipper I for at bekymre jer om madlavningen og logistikken og sparer både tid og ressourcer. Så kan alle mand fokusere på eventets egentlige formål.

Så hvis I ønsker en stund med jeres medarbejdere og kolleger eller kunder, der er bekvem og bringer glæde til alle, så skal I tage fat i os.

Pølsevogn Svendborg, Faaborg

Vil du ringes op?

Hvad koster det at leje en pølsevogn? Vi tilbyder leje til en fast pris

Ved at booke vores pølsevogn får I mange fordele, når det kommer til planlægning og afholdelse af jeres arrangement.

Vi leverer alt mad, personale m.m. så I kan bruge jeres tid på at pleje og socialisere med de gæster der kommer.

Vores priser er overkommelige. Lejen starter fra kun 4.500 kr., alt inklusive.

Det giver de fleste mulighed for at booke os uden at overskride budgetter eller gå på kompromis med service og madens kvalitet.

Lej en pølsemand – book en pølsevogn med personale hos os

Når du lejer en pølsevogn hos os, får du ikke blot god mad. Med i lejen medfølger også vores fantastiske personale. De sørger ikke kun for at tilberede lækre hotdogs m.m., men er også en vigtig del af at skabe en festlig og imødekommende atmosfære.

Kombinationen af vores mad og servicemindede personale er næsten en garanti for, at arrangementet bliver en succes, der efterlader gæsterne med et smil på læben og maven fuld af lækker mad.

Menuen sammensættes ud fra jeres ønsker og vil som oftest bestå af en kombination af forskellige slags hotdogs, bøf- og flæskestegssandwich samt andre interessante variationer af den traditionelle hotdog, som f.eks. barbecue og amerikaner, salsa, chili m.m.

Kontakt os for at høre mere om leje af pølsevogn til firmaer og erhverv til en god pris – til jubilæum og enhver festlig lejlighed

Tøv ikke med at kontakte os, hvis I overvejer denne løsning til jeres næste arrangement. Vi er altid klar til en uforpligtende snak, hvor vi sammen afdækker jeres ønsker til menu, budget m.m.

Giv os et kald på tlf. 29 45 29 45 eller send os en e-mail.

Alternativt kan du nemt bruge vores kontaktformular her på hjemmesiden eller anmode om et tilbud her.

Vi tilbyder udlejning af pølsevogn i Odense og på resten af Fyn, men og omfatter også store dele af Jylland såsom Århus, Kolding, Vejle m.fl.