Lej pølsevogn til dit arrangement – vi tilbyder udlejning af pølsevogn i Svendborg, Faaborg og Rudkøbing m.fl.

Leder du efter let og bekymringsfri forplejning til din næste fest? Skal det være en løsning, som kan få et smil på alles læber? Så skal du hyre Rikkes Pølsevogn.

Med rygsækken fyldt med god energi, gode råvarer og et menukort der både byder på det traditionelle og det utraditionelle, er vi det oplagte match til dit arrangement.

Her får du leje af pølsevogn til en god pris

Vores priser starter fra kun 4500,-. Vi sammensætter gerne et godt tilbud ud fra dine behov. Du skal blot fortælle os om dine ønsker.

Vi kommer ud til rigtig mange former for fester og arrangementer. Fælles for dem alle er, at værten – med vores tilstedeværelse – får både tid og overskud til at hygge sig med gæsterne, i stedet for at fokusere på alt det praktiske.

Vi lejes bl.a. til:

  • Fødselsdage
  • Bryllupper
  • Studentergilder
  • Konfirmationer
  • Rejsegilder
  • Begravelser
  • Og mange flere
Pølsevogn Svendborg, Faaborg

Vil du ringes op?

Lej en pølsevogn til fest inkl. personale – i Svendborg, Faaborg, Rudkøbing m.fl.

Når du booker vores pølsevogn, medfølger der altid personale. Så er er du sikret veltilberedt mad, god service og højt humør. Vognen er dekoreret med muntre illustrationer og har ikke brug for meget mere end en plads, strøm og selvfølgelig sultne gæster.

En pølsevogn er en populær ting i Danmark – og den har altid haft stor betydning i vores kultur.

Den ses i byrummet og samler folk på farten til en bid mad. Den findes dog ikke lige så ofte til fester og arrangementer. Derfor er den et sjovt og anderledes indslag til de fleste festlige lejligheder.

Bestil en all you can eat pølsevogn med det hele

Vi har en menu med et bredt udvalg af lækre hotdogs. Både i den velkendte og traditionelle forstand. Vi har dog også dem, der skiller sig ud fra det, du er vant til at få. Noget vi faktisk også er lidt kendte for. Det kan bl.a. være karry/china, barbecue/amerikaner, salsa, hot dog/chili, bearnaise m.fl.

Du kan selvfølgelig også tilkøbe nogle af kundefavoritterne til menuen, f.eks. flæskestegssandwich og bøfsandwich. Der må naturligvis heller ikke mangle våde varer. Derfor tilbyder vi også – hvis du ønsker det – at der kan tilkøbes både øl, sodavand og Cocio.

Er du interesseret i at leje en pølsevogn i Svendborg, Faaborg eller Rudkøbing?

Så er du kommet til det helt rette sted! Har du spørgsmål eller specifikke ønsker til leje af pølsevogn, hører vi meget gerne fra dig. Vi kan kontaktes telefonisk på 29 45 29 45. Du er også altid velkommen til at sende os en besked igennem vores kontaktformular eller på vores mail.

Vi ser frem til at høre fra dig. Vi dækker hele Fyn samt det meste af Jylland og Sønderjylland.

Så har du gæsterne, har vi løsningen.