Lej en pølsevogn i Kolding – festlig madglæde med en pølsevogn ad libitum

Leder du efter en måde at gøre dit arrangement lidt anderledes på? Så kan Rikkes Pølsevogn være den ideelle løsning. Når du booker os, får du ikke kun lækker mad. Du får også en munter tilføjelse til din fest.

Vores koncept giver dine gæster friheden til at vælge de retter de bedst kan lide fra vognen. De kan spise lige så meget de ønsker, og vi sørger for en hyggelig og afslappet stemning.

Vil du gøre din begivenhed til noget særligt? Så lad vores pølsevogn ad libitum vække glæde blandt dine gæster.

Få en overkommelig smagsoplevelse – benyt dig af vores leje af pølsevogn til en fornuftig pris

Hvis du ønsker at give dine gæster en velsmagende oplevelse uden at overskride budgettet, så er vores udlejning af pølsevogn inkl. personale en rigtig god løsning.

Lækker mad behøves ikke at være dyrt. Derfor kan vognen lejes fra kun 4500 kr. inklusive alt.

Med os til din fest kan du være sikker på, at du får en smagsoplevelse, der lever op til dine forventninger samtidig med, at du holder omkostningerne nede.

Hvis du ønsker at forkæle dine gæster med en overkommelig, men stadig velsmagende oplevelse, så lad os stå for maden og bevar dit fokus på at nyde begivenheden.

Vores pølsevogn er den ideelle måde at skabe glæde blandt dine gæster uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Pølsevogn Svendborg, Faaborg

Vil du ringes op?

Lej en pølsevogn i Kolding med professionelt og serviceminded personale – til alle former for festlige lejligheder

Vælger du at benytte vores pølsevogn til fest, er vores erfarne og søde medarbejdere med i prisen.

Vi kommer med mere end 18 års erfaring i rygsækken og er altid dedikerede til at give dine gæster en god oplevelse.

Med vores pølsevogn og erfarne team er du garanteret, at dine gæster bliver betjent med et stort smil og en venlig attitude. Vi forstår, at det ikke kun handler om maden, men også om hele oplevelsen. Derfor holder vi øje med alle detaljer, og er hurtige til at hjælpe, når dine gæster har brug for det.

Vi bookes bl.a. ofte til:

  • Arrangementer på byggepladser og sommerfester
  • Firmafester
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Receptioner
  • Studenterfester
  • Julefrokoster
  • Og mange andre festlige lejligheder

 

Book en pølsevogn ad libitum – prøv en ”med det hele” pølsevogn og gør dine gæster glade

Når du vælger at booke vores pølsevogn, får du ikke blot en dejlig madoplevelse. Den velkendte vogn med muntre illustrationer kan også frembringe et smil hos de fleste gæster.

I vognen finder dine gæster de traditionelle og elskede pølsevognsretter samtidig med, at de også kan prøve nye og spændende variationer. Noget der passer til alle aldre.

Ud over de klassiske hotdogs – som alle kender og holder af – tilbyder vi også spændende variationer som karry/china dog, bearnaise, salsa, barbecue/amerikaner, hot dog/chili og flere.

Det er selvfølgelig også muligt at få flæskestegssandwich og bøfsandwich på menuen.

Kontakt os for at leje en pølsevogn ad libitum til dit arrangement i Kolding og omegn

Har vi vakt din interesse? Så er du mere end velkommen til – helt uforpligtende – at kontakte os og høre mere om vores service.

Vi kan kontaktes på telefon 29 45 29 45. eller igennem vores kontaktformularer her på siden. Du er også altid velkommen til at sende os en mail.

Er du allerede der, hvor du ønsker et konkret tilbud på dit arrangement? Så er du også velkommen til at udfylde vores formular her og få et tilbud på din ønskede dato og antal gæster.

Vi glæder os til at høre fra dig og være med til at gøre dit arrangement til et af dem der huskes.

Vi kører ud med vores vogn til kunder flere forskellige steder, heriblandt Odense og resten af Fyn samt Vejle, Horsens, Sønderjylland og mange andre steder i Jylland.