Lej en pølsevogn til festlige lejligheder i Århus og i resten af Jylland

Skal du holde fest, reception eller andre former for arrangementer på Fyn, og mangler en sjov og spændende mulighed for forplejning? Så står vi klar hos Rikkes Pølsevogn klar med udlejningen.

Du kan leje en pølsevogn til fest og andre sammenkomster. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi har ofte kunder der bruger vores service til:

  • Firmafester
  • Firmaevents
  • Sommerfester
  • Julefrokoster
  • Jubilæer
  • Skrub af mad til bryllupper
  • Runde fødselsdage
  • Og meget andet

Men faktisk er vi også et stort hit på byggepladsen, plejehjem, skoler, i børnehaver og meget mere.

Arbejdspladser hvor medarbejdere skal forkæles lidt ekstra – både steder med dags-, aften- og nathold, vi kan hjælpe med det meste.
Så ønsker du at glæde dine medarbejdere med en god mundfuld mad, hvor du er sikker på de bliver mætte? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Vi tilbyder leje af pølsevogn i hele Jylland samt Sønderjylland herunder bl.a. Århus, Aalborg, Vejle, Kolding, Fredericia, Horsens, Skanderborg, Randers, Esbjerg, Herning, Viborg m.fl.

Pølsevogn Århus, Jylland

Vil du ringes op?

Lej en pølsevogn billigt
– vi har alle de kendte ting fra menukortet, og til en god pris

Vores pris starter fra 4500,- for leje af pølsevogn med det hele.
Har du specifikke behov eller ønsker? Så er det blot at tage fat i os. Så skræddersyer vi den aftale du kunne tænke dig.
Vores personale står altid klar til at give gæsterne en god oplevelse – både når det gælder smag og humør og i lige så høj grad service.
Med mere end 18 års erfaring i bagagen, ved vi hvad der skal til for, at gæster og vært går fra arrangementet med en mindeværdig oplevelse.

Lej en lækker pølsevogn til din fest i Århus eller et andet sted i Jylland

I pølsevognen serverer vi stort set, alle de hotdogs du kender fra den traditionelle pølsevogn.

Når du vælger at booke os, får du også mulighed for en lidt anderledes oplevelse med hotdogs. Vi er nemlig kendte for vores specielle kombinationer, som vores kunder ofte glæder sig over. Det kan bl.a. være hot dog/chili, karry/china, barbecue/amerikaner, salsa, bearnaise m.fl.

Ønsker du noget mere, udover hotdogs, kan der også tilkøbes flæskestegssandwich og bøfsandwich. Det samme gælder drikkevarer, hvor der kan købes øl, sodavand og Cocio.

Pølsemand med all you can eat – leje af pølsevogn med personale

Nogle gange skal det bare være nemt – også for værten. Derfor er det at leje en pølsevogn, inklusive personale, for mange en rigtig god idé. Det er tidsbesparende for dig som vært, da du ikke skal sørge for indkøb, opvask, oprydning og lignende. Det eneste du skal bruge energi på, er at hygge dig med dine gæster.

Vil du leje vores pølsevogn til din næste fest i Århus eller et andet sted i Jylland? Kontakt os og hør nærmere

Skal vi hjælpe dig med at gøre dit arrangement uforglemmeligt og overskueligt for dig? Så tag endelig kontakt til os. Ring til os på tlf. 29 45 29 45. Du er også velkommen til at sende os en mail eller skrive igennem kontaktformularen.

Vi ser frem til at høre fra dig. Vi dækker hele Fyn samt det meste af Jylland.